Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat

Cercador

Menú

L'11 de març, les banderes onejaran a mig pal a Mollet

10/03/2017

Aquest dissabte 11 de març, Mollet del Vallès commemorarà el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme. Per aquest motiu, l'Ajuntament ha decretat que durant aquest dia les banderes onegin a mig pal.

Amb aquest gest, es vol posar de manifest la constant sensibilitat de Mollet del Vallès amb la violència terrorista i el seu suport, compromís i solidaritat amb les víctimes.

De fet, l'abril de 2016, l'Ajuntament de Mollet va aprovar en Ple Ordinari adherir-se a aquesta diada fent onejar les banderes a mig pal en honor i respecte a les víctimes.

Durant aquell Ple, també es va acordar expressar la solidaritat de l'Ajuntament amb les víctimes dels atacs terroristes a qualsevol país així com reconèixer i donar suport a la tasca que duen a terme les forces i cossos de seguretat i les associacions de víctimes, entre d'altres.

El març de 2004, després dels atemptats de Madrid del dia 11, el Parlament Europeu va decidir proclamar aquesta diada com a Dia Europeu de les Víctimes del terrorisme

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès