Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat

Cercador

Menú

L'Ajuntament informa

28/09/2017

Respecte la posició que ha manifestat el Patronat del Casal Cultural respecte l'1 d'octubre, l'Ajuntament, que n'és membre nat d'aquesta entitat, vol aclarir els aspectes següents:

  • El Casal Cultural té tot el dret a fer el que consideri, tot i que no hagin aclarit si aquesta decisió s'ha pres col·lectiva o individualment.

 

  • L'alcalde no evita que la ciutadania s'expressi lliurement a les urnes ja que totes les actuacions que s'estan fent aquests dies respecte l'1 d'octubre venen marcades pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i la Fiscalia. L'Ajuntament únicament compleix amb la legalitat.

 

  • Lamentem que en el comunicat d'aquesta entitat es posi en dubte fets molt greus ocorreguts a la nostra ciutat i que han estat denunciats als Mossos d'Esquadra. 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès