Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat

Cercador

Menú

Nou parc infantil de 250 m² com a exemple d'inclusió social a Mollet

11/03/2017

Mollet comptarà amb un parc infantil de prop de 250 m² després que l'Ajuntament hagi començat els treballs d'ampliació de la zona de jocs infantils del Parc de les Pruneres amb l'objectiu d'adaptar-la als infants amb discapacitat o mobilitat reduïda. D'aquesta manera, l'Ajuntament dóna resposta a diverses peticions ciutadanes en el sentit de convertir aquesta àrea en una zona de jocs adaptada i inclusiva.

L'obra, que té un pressupost de gairebé 90.000 euros, pretén potenciar els espais de jocs infantils i àrees de lleure de l'espai urbà i que aquests siguin el màxim d'inclusius possible, podent ser utilitzats per tots els infants de la ciutat, també comporta la voluntat de l'Ajuntament de fomentar la interrelació entre tots ells afavorint els valors de compartir, de relació i d'empatia.

El fet d'escollir el Parc de les Pruneres és degut a que reuneix  tots els requisits per instal·lar-hi un espai d'aquestes característiques, ja sigui per  la seva cèntrica ubicació o pel fet dels serveis que té al seu voltant, com ara escoles o equipaments.

L'espai s'ha treballat amb els criteris de formes i colors com els de l'àrea ja existent i s'ha dotat d'un paviment de seguretat de cautxú seguint la normativa pel que fa a les alçades de caiguda.
 

Imatge

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès