Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat

Cercador

Menú

L'Ajuntament durà a terme un estudi sòcio-econòmic per ampliar la tarifació social de les escoles bressol municipals

14/03/2017

Aquest estudi tindrà en compte la nova realitat social, econòmica i demogràfica de la ciutat i té com a objectiu ampliar el sistema mixt actual de beques i tarifació social que s'aplica al preu de les escoles bressol municipals de cara al curs 2018-2019.

Actualment les tres escoles bressol municipals compten amb un seguit d'ajuts que tenen com a finalitat que totes les famílies de la ciutat puguin accedir a una plaça d'escola bressol. En aquest sentit, durant el curs 2016-2017, més del 30% dels nens i nenes que van accedir a una plaça se'ls hi va becar el 100% del preu; a més, les ordenances fiscals preveuen una tarifació social per la qual, per exemple, les famílies que porten al segon fill a l'escola bressol i amb petits nivells de renda paguen 134,25 euros, un 25% menys del preu establert.

Amb la finalitat de poder ampliar els trams de tarifació social per una plaça d'escola bressol, l'Ajuntament iniciarà un estudi de viabilitat que tindrà en compte l'actual situació social, demogràfica i econòmica per tal de respondre a les necessitats de les famílies molletanes.

Jornada de portes obertes i preinscripcions curs 2017-2018

Durant les properes setmanes l'Ajuntament comunicarà a les famílies amb nens de 0 a 3 anys tota la informació relativa a les jornades de portes obertes de les escoles bressol municipals de cara el curs 2017-2018. Aquestes jornades en les quals podran conèixer les instal·lacions de les escoles bressol municipal tindran lloc els propers 18, 19 i 20 d'abril. Les preinscripcions i matriculacions per aquest curs seran del 2 al 12 de maig.


 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès