Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat

Cercador

Menú

L'Ajuntament acorda amb SOREA que els abonats puguin fraccionar els seus rebuts

11/03/2017

Després d'un seguit de converses mantingudes amb l'Ajuntament de Mollet del Vallès, la companyia d'abastiment d'aigües SOREA ha anunciat una nova modalitat de pagament anomenada 12 gotes amb la qual els abonats poden afrontar les seves despeses de forma mensual.

Es tracta d'una modalitat en què, partint de l'històric de facturació de l'usuari, se li proposa una quota mensual i, al cap de 12 mesos, es fa una regularització. 

Adherir-se a aquesta modalitat no comporta cap canvi en les condicions del contracte vigent que tinguin els usuaris amb SOREA.

La contractació es pot fer a través de l'oficina virtual per aquells que siguin usuaris https://sorea.aguasonline.es/ca/inicio o adreçant-se a les oficines d'atenció al client. 

Amb aquesta mesura, un cop més, l'Ajuntament i SOREA uneixen esforços per pal·liar, dins les seves possibilitats, les conseqüències que aquest context de crisi està comportant per a moltes famílies.

De fet, al setembre de l'any passat, l'Ajuntament i SOREA ja van signar un conveni amb l'objectiu de possibilitar l'accés d'abastament d'aigua potable a aquelles famílies en situació econòmica precària. L'acord va comportar la creació d'un Fons de Solidaritat per facilitar aquest accés al consum bàsic d'aigua potable a aquelles famílies que estiguin en situació de vulnerabilitat.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès