Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat

Cercador

Menú

El Museu Abelló proposa un original cap de setmana musical a l'entorn de l'exposició Entre salons

15/03/2017

En el marc de l'exposició Vestigis del modernisme. Entre salons. Granados & Pellicer, en què la música hi té un paper molt destacat, el Museu Abelló organitza dos concerts i, durant tot el dissabte, posa un piano a disposició del públic.

Divendres, concert amb Trio Jakob
Les activitats musicals començaran divendres, a les 8 del vespre, amb un concert amb el Trio Jakob. Es tracta d'un conjunt de cambra del Conservatori Superior del Liceu, format per la molletana Carla Peña (violoncel), Asier Merino (violí) i Imanol Casan (piano).

El jove conjunt ens proposa el concert "L'impressionisme de Granados de la mà del Trio Jakob", en què podrem escoltar diferents peces del compositor català, del qual, a Entre salons, s'exposen fotografies, partitures i altres materials que el relacionen amb el pintor Carles Pellicer.

Dissabte, Torna-la a tocar!
Durant tot el dia, el Museu posa un piano a disposició de qualsevol persona que vulgui venir a tocar-lo. Músics professionals, amateurs, alumnes, professors, etc. Es pot interpretar qualsevol estil musical (no cal que sigui música clàssica). L'activitat també és oberta al públic que vulgui  venir a escoltar la música i visitar l'exposició Entre salons i el Museu.

No és necessari, però es recomana reservar la hora: Tel. 93 544 50 99 o museuabello@molletvalles.cat.

Concert vermut amb el Trio Langsam

I per dinamitzar l'activitat, dissabte a les 12 h, hi haurà un concert a càrrec de Langsam Trio, un grup format per professors de l'Escola Municipal de Música: Carme López (soprano), Pep Mira (clarinet) i Daniel Gálvez (piano). El concert compta amb la col·laboració de la Bodega Segalés, que oferirà un petit vermut als assistents.

Totes les activitats són gratuïtes.
 


Cartells

Torna-la a tocar Torna-la a tocar  (1175 Kb)

Concert Langsam trio Concert Langsam trio (776 Kb)

Trio Jakop Trio Jakop (238 Kb)


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès