Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat

Cercador

Menú

Maria Zambrano i Enric Montañá, al Barcala de Mollet

04/10/2017

Aquest divendres 6 d'octubre, a les 19 h, el Centre d'Informació i Recursos per a Dones (CIRD) Joana Barcala de Mollet del Vallès inaugura dues exposicions: "Visions de vida", d'Enric Montañá, i la biografia de la filòsofa Maria Zambrano.

La nova temporada d'Exposicions en femení al CIRD Joana Barcala de Mollet s'inaugura amb "Visions de vida", una mostra pictòrica que Enric Montañá ha construït durant els últims deu anys. L'exposició ha estat organitzada per l'Associació d'Artistes Plàstiques CREA i es podrà visitar fins el 25 d'octubre.

L'altre mostra que s'inaugura aquest divendres, però a l'espai expositiu Història en femení, és la biografia de la filòsofa Maria Zambrano, en homenatge a una de les dones que han fet història. Aquesta exposició es podrà veure fins el 3 de novembre.

 

Imatge

Document relacionat

Cartell Cartell (1922 Kb)

Cartell Cartell (2179 Kb)


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès