Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat

Cercador

Menú

L'Ajuntament informa

08/03/2017

Arran de les informacions publicades per la PAH de Mollet en diversos mitjans de comunicació i xarxes socials, l'Ajuntament vol aclarir els aspectes següents:

-  Les informacions difoses fan referència a dos casos diferenciats.

  • El primer cas es tracta d'un desnonament per ocupació. Seguint el procediment habitual, els    serveis socials coneixedors del cas van emetre un informe als jutjats de Mollet i ahir a la tarda es va comunicar que el desnonament previst per demà s'ha suspès.

 

  • En el segon cas que segons les informacions difoses feien referència a un desnonament, l'Ajuntament informa que no hi ha cap data prevista per dur-lo terme. Es tracta d'un pis ocupat des del mes març de 2015 del qual, amb informes del serveis socials municipals, s'ha aconseguit aturat el seu desnonament en tres ocasions. És més, segons informacions oficials de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, aquest cas es troba en vies de solució per negociar un lloguer social entre l'agència, l'entitat bancària i la ciutadana.


- Gràcies a la mediació de l'Ajuntament amb diverses entitats bancàries s'ha aconseguit aturar qualsevol desnonament previst a la ciutat de Mollet dels que ha tingut coneixement.

- L'Ajuntament de Mollet, compleix fil per randa tot el que la llei estableix en matèria d'habitatge, donant cobertura a les famílies més vulnerables, fins i tot més enllà del que marca la normativa.

- Com demostren les diferents actuacions dutes a terme fins ara,  l'Ajuntament de Mollet segueix i seguirà mantenint el seu compromís amb la justícia social i seguirà treballant per ajudar i estar al costat d'aquelles famílies, deutores de bona fe, que no poden afrontar el deute hipotecari i/o de lloguer.

- Lamentem que situacions tan sensibles i delicades com la possible pèrdua de l'habitatge de famílies amb menors siguin utilitzades i mediatitzades a les xarxes socials, i més encara quan tenen coneixement que són informacions falses.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès