Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat

Cercador

Menú

Vols ser present a Mollet és Fira?

16/03/2017

Fins al 13 d'abril estan obertes les inscripcions per tots aquells professionals i establiments comercials i de serveis que vulguin participar en l'edició de Mollet és Fira d'enguany.

En aquesta cinquena edició Mollet és Fira estarà dividida en aquestes temàtiques:

  • Mollet és Gourmet i Mollet és Motor dirigida a tots els establiments del sector alimentari i   gastronòmic així com a les empreses relacionades amb el sector del motor i la mobilitat (13 i 14 de maig)

 

  • Mollet és Comerç i Qualitat de Vida dirigida als comerços i als establiments i serveis relacionats amb la qualitat de vida i els hàbits saludables, com ara, espai llar, espai natura, bellesa i salut, esports, moda i complements, espai de lleure i vacances (27 i 28 de maig)


Un any més, Mollet és Fira pretén seguir sent un format de fira participatiu, obert i exponent de la qualitat i el dinamisme dels sectors representats amb l'objectiu d'implicar tota la ciutat, posicionant els establiments comercials i de serveis.

Les inscripcions es poden fer presencialment a les Oficines del Mercat Municipal (Pl. Major 12, 2n pis), per telèfon 93 570 87 51 o a través del web municipal www.molletvalles.cat.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès