Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat

Cercador

Menú

Declaració del Síndic Personer de Mollet

03/10/2017

A petició del Síndic Personer de Mollet i vicepresident del Fòrum de Síndics i Síndiques Defensors i Defensores Locals de Catalunya (Fòrum SD), Lluís Martínez Camps, us enviem la declaració que ha fet pública respecte la crisi institucional i política derivada dels fets del passat diumenge 1 d'octubre.

La Junta del Fòrum de síndics, sindiques, defensors i defensores locals de Catalunya (FòrumSD), reunida en sessió extraordinària, fa la següent declaració respecte a la crisi institucional i política derivada dels fets del passat diumenge.

- El FòrumSD afirma que l'exercici del dret de reunió i expressió, especialment quan es fa de forma pacífica, no justifica en cap cas actuacions policials desproporcionades i injustificades com les agressions que vam viure el passat diumenge, i que condemnem de manera taxativa.

- Els síndics, síndiques, defensors i defensores locals, institucions que vetllen per la defensa dels drets de la ciutadania als respectius municipis, reiterem el compromís en la defensa dels drets de proximitat, contra tot tipus de violència, incompatible amb un sistema democràtic, tal com es recull en la Carta Europea dels Drets Humans a la Ciutat, el Conveni Europeu per a la Protecció dels Drets Humans i de les Llibertats Fonamentals i la pròpia Declaració Universal dels Drets Humans.

- Els síndics, síndiques, defensors i defensores locals, que fem de la mediació i del diàleg amb l'administració el principal instrument en la defensa dels drets de la ciutadania,  fem una crida al diàleg des de la responsabilitat política, al manteniment de la convivència i de la pau social.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès