Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat

Cercador

Menú

L'ocupació segueix creixent a Mollet

02/10/2017

Per quart any consecutiu, la creació de llocs de treball i el nombre d'afiliats a la Seguretat Social han augmentat a Mollet del Vallès. Així ho posa de manifest l'Anuari Perfil de Ciutat 2017 que s'ha presentat recentment a Badalona. Mollet és un dels catorze municipis que formen part de la xarxa Perfil de Ciutat entre els quals hi ha capitals de província i de comarca.

Segons aquesta nova edició de l'Anuari Perfil de Ciutat 2017 (amb dades de 2016) la creació de llocs de treball i el nombre d'afiliats a la Seguretat Social segueix augmentant a Mollet del Vallès per quart any consecutiu respecte al municipis que formen part de la xarxa i a Catalunya en general.

Així mateix, l'Anuari també posa de manifest que Mollet té una de les taxes més altes en graduats d'ESO; que un terç de les empreses que van començar la seva activitat abans dels anys seixanta estan molt consolidades; que presenta una població estable amb un lleuger descens de la població estrangera; i que durant el 2016, tot i l'increment del parc de vehicles, va millorar significativament la qualitat de l?aire.

La xarxa Perfil de Ciutat, de la que formen part Badalona, Barberà del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Girona, Granollers, Manresa, Mataró, Mollet del Vallès, el Prat de Llobregat, Rubí, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet, Terrassa i Vic va néixer el 1998 amb l'objectiu de compartir informació i metodologies per millorar els àmbits locals de gestió.

Durant tot l'any, la xarxa participa en diferents projectes europeus i ofereix documents, articles i  informacions amb anàlisis de la realitat de les ciutats, que es pot consultar a http://perfilciutat.net/.

L'objectiu de l'Anuari és oferir una comparació d'indicadors estandarditzats dels àmbits de demografia, mercat del treball, habitatge, activitat econòmica, teixit empresarial, cohesió social i sostenibilitat; de les ciutat de la xarxa i amb Catalunya.

El conjunt d'indicadors de la ciutat i de la Xarxa Perfil de Ciutat es poden consultar a: http://perfilciutat.net/publicacions/anuari/2017
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès