Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Ca n’Arimon inverteix gairebé 300.000€ per a millorar les instal·lacions

17/05/2018

Esports

El centre municipal d’esport i salut de Mollet del Vallès inverteix aquest any 288.000€ per a la conservació del club i obrirà la piscina d’estiu el 23 de juny.

Aquest 2018, el club esportiu municipal Ca n’Arimon ha invertit 288.000€ per a millorar les instal·lacions. Durant aquests cinc mesos de l’any, una part del pressupost s’ha destinat a canviar la planta de climatització del centre, a la construcció d’un nou jacuzzi i a comprar material per a les activitats que es fan a la piscina.

La resta del pressupost pel que queda de 2018 s’invertiran amb un elevador hidràulic per a la piscina exterior i petita, i amb remodelacions als vestidors i a la nova zona de gym.

Amb l’objectiu de seguir fent arribar l’esport a la ciutadania de Mollet, recordar que Ca n’Arimon aplica una tarifació social amb quotes adaptades per a les persones que es troben en situació d’atur, per als veïns amb el certificat dels serveis socials municipals, per a les persones amb mobilitat reduïda, o per als ciutadans que segueixen les activitats recomanades per l’anomenada Recepta Esportiva, que va posar en marxa Mollet com a Ciutat Europea de l’Esport.

La piscina d’estiu amb preus reduïts

Enguany, la piscina s’obre el cap de setmana del 19 i 20 de maig només per a abonats, i a partir del 26 de maig s’obrirà cada dia. Fins el 22 de juny l’horari serà d’11 a 17 h. Els diumenges l’horari s’amplia en dues hores i mitja.

A partir del 23 de juny i fins l’11 de setembre ja es considerarà piscina d’estiu i s’obrirà cada dia de 10 a 20 h amb preus reduïts per als infants i per a la gent gran, a partir dels 65 anys. La piscina exterior es tancarà definitivament el 16 de setembre.

Ca n’Arimon ha fet una consulta a més de 300 usuaris i usuàries perquè valorin les instal·lacions i serveis del centre municipal d’esport i salut. El 96% dels enquestats han manifestat estar-ne satisfets.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès