Català | Castellano RSS
Serveis a Mollet Medi ambient Tractaments fitosanitaris

Tractaments fitosanitaris i herbicides

Les actuacions de control fitosanitari es fan a arbres, arbustos i vegetació amb l'objectiu de garantir la seguretat de les persones i animals domèstics, disminuir les molèsties als veïns, evitar les difusions de noves plagues i evitar danys als vegetals. 

Tots els mètodes de control es fan a partir d'un programa de gestió integrada de plagues i malalties (GIP) en el qual es prioritzen mètodes alternatius a la utilització de productes químics. Només en els casos estrictament necessaris s'apliquen tractaments químics, i en aquests casos, es fa adoptant totes les precaucions i les mesures adients perquè no hi hagi cap mena d'afectació a la població.

L'aplicació d'aquests tipus de tractaments està regulada pel Reial Decret 1311/2012 segons el qual s'estableix un marc d'actuació per un ús sostenible dels productes fitosanitaris i un protocol d'actuació municipal pel tractament d'aquests productes.

Abans d'actuar es fa un diagnòstic previ i cal una autorització per part dels tècnics. A partir d'aquí el treball es duu a terme per empreses inscrites als registres oficials corresponents i per personal amb carnet d'aplicador de productes fitosanitaris.
 

TRACTAMENTS FITOSANITARIS MUNICIPALS PREVISTOS

Data del tractament: 26/10/2017 de 22.00 a 06.00h

Plaga contra la qual s'efectua el tractament: Processionària

Maquinària i mètode d'aplicació: Tiffone 90cvl

Lloc del tractament: PL. D'ANDALUSIA, AV. D'ANTONI GAUDÍ, BOSC DE CAN PANTIQUET, PARC DE CAL MUSIC, AV. DE CALDES DE MONTBUÍ, PL. DE CAN BORRELL, AV. DE CAN PRAT, ESCOLA EDUACIÓ ESPECIAL CAN VILA, CASAL OBERT MOLLET, CEMENTIRI, PL. DE CINCO PINOS, C. DE CLAUDI ARAÑÓ I ARAÑÓ, ESCOLA COL.LEGIS NOUS, PARC DELS COLORS, PL. DE L'ESTACIÓ DEL NORD, JARDINS DE LA FARINERA, C. DEL FERROCARRIL, PL. DE LA GANIVETA, C. DE GRANOLLERS, C. D'HIPÒLIT LAZARO, C. DE JOAN MARAGALL, PL. DE JOSEP IRLA, AV. DE LA LIBERTAT, PL. DE MARIA BLANCHARD, PL. DE MERCÈ RODOREDA, ESCOLA MONTSENY, C. DE NICARAGUA, PL. DE PAU CASALS, PARC DELS PINETONS, PAVELLÓ MUNICIPAL PLANA LLEDO, C. DE LA PLANA, ESCOLA PRINCESA SOFIA, PARC DE LES PRUNERES, PL. DELS RAMADERS, C. DE REC DE DALT, PL. DE LA REPÚBLICA, AV DE RIVOLI, PG. DE RONDA, C. DE SARAGOSSA, PISTA D'ATLETISME I LATERALS C17

Nom comercial i número de registre dels productes que s'utilitzaran: Geoda 21056

http://diariodemarugan.com/wp-content/uploads/2017/09/geoda.pdf

INFORMACIÓ DE TRACTAMENT FITOSANITARI AUTORITZAT PER L'AJUNTAMENT

En aquest apartat s'informarà sobre aquells tractaments realitzats per tercers i autoritzats per l'Ajuntament. L'aplicació de productes fitosanitaris només es podrà realitzar, prèvia autorització de l'Ajuntament, per professionals assessorats. Si es compleixen els requisits, l'Ajuntament està obligat a autoritzar el tractament del sol·licitant, que se'n farà càrrec i haurà de presentar la informació que es requereix en el R.D 1311/2012, segons el qual s'estableix un marc d'actuació per un ús sostenible dels productes fitosanitaris.

 

 

 

 

 


Més informació

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès