Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Àmplia participació ciutadana a la nova trobada de l'Alcalde a prop teu

29/04/2016

Acció Institucional

Aquest dimecres, l'Ateneu Gran de Mollet, es va omplir de ciutadans i ciutadanes disposades a escoltar quines són les actuacions de govern de major rellevància que s'estan duent a terme i a fer les seves aportacions i mostrar les seves inquietuds. Aquest cop, l'alcalde Josep Monràs i el regidor de Participació i Transparència, Josep Ramon Bertolín, van exposar els continguts del Pla d'Actuació de Mandat. Durant la trobada, Monràs va respondre totes les qüestions que es van plantejar.

Des d'un primer moment, Josep Monràs i Josep Ramon Bertolín, van voler deixar clar que la funció d'un equip de govern no és únicament gestionar i actuar, sinó que tant o més important és escoltar i recollir les propostes ciutadanes, com es posa de manifest amb els cicles l'Alcalde a prop teu o amb el procés participatiu obert amb el Pla d'Actuació de Mandat (PAM) 2016 - 2019.

En aquest sentit, es va posar als assistents/tes el PAM com a exemple de pluralitat on s'encabeix l'actuació, la participació i el consens. Un Pla que recull el programari de l'equip de govern, els acords als que s'ha arribat en el que portem de mandat amb la resta de forces polítiques i aquelles aportacions ciutadanes que siguin coherents i viables. Tot plegat amb l'objectiu de seguir millorant i enriquint la ciutat.

Pel que fa el torn de preguntes, hi va haver certa inquietud sobre les conseqüències de la sentència del Suprem que posa en qüestió alguns preceptes de l'estudi econòmic financer del Pla d'Ordenació Urbanístic Municipal.

Sobre aquest aspecte, l'alcalde Monràs va recordar que la màxima instancia judicial a Catalunya els ha donat la raó i va ser rotund a l'afirmar que aquesta sentència no paralitzarà cap actuació prevista a la ciutat.

Com a exemple va posar l'aprovació aquesta mateixa setmana per part de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'un projecte d'obres per a la rehabilitació d'un edifici on s'instal·larà un establiment comercial de proximitat que crearà 20 llocs de treball o les properes dues llicències que s'atorgaran per l'ampliació de dues empreses que ja estan implantades a Mollet i que també generaran ocupació.

Un altra de les qüestions de les que també es va parlar força és l'anunci de remodelació de les dues estacions de Renfe de Mollet. Un anunci que els assistents van valorar força positivament després d'anys de reclamacions ciutadanes i de l'Ajuntament.

Pel que fa les demandes del soterrament de la línia R3 al seu pas per Mollet, l'alcalde va garantir que seguiran lluitant per aconseguir-ho tot recordant que fa anys que hi ha un acord signat amb el Ministeri de Foment i la Generalitat perquè aquesta obra es faci efectiva.
 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés