Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

L'Ajuntament presenta al veïnat de Lourdes el procés participatiu per millorar el barri

10/11/2017

Participació Ciutadana

La regidora de Participació i Transparència de l'Ajuntament de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio, va presentar el procés participatiu Lourdes decideix per millorar l'accessibilitat i la mobilitat al barri. La primera trobada entre el consistori i els veïns i veïnes es va fer ahir dijous a la sala del Centre Cívic de Lourdes, plena de gom a gom.

El primer encontre entre l'Ajuntament de Mollet del Vallès i els veïns i veïnes pel Lourdes decideix va ser un èxit de participació. La regidora Mireia Dionisio va presentar-los un procés participatiu que té com a objectiu decidir el model d'accessibilitat i mobilitat per al barri.
 
El procés participatiu es posarà en marxa a mitjans del proper mes de desembre, amb unes jornades tècniques que analitzaran les primeres propostes concretes de millora. Les aportacions, suggeriments o consultes es poden realitzar a través del correu electrònic lourdesdecideix@molletvalles.cat
 
Fibra òptica i netejar la riera

Durant l'acte, els veïns i veïnes que van omplir la sala del Centre Cívic del barri de Lourdes, van fer dues peticions concretes i alienes al procés participatiu: tenir accés a la fibra òptica i netejar la riera.
 
La setmana que ve, el govern municipal contactarà amb les companyies que presten el servei de fibra òptica per analitzar la demanda tant del barri de Lourdes com a d'altres zones i carrers de la ciutat que tampoc hi tenen accés. Així mateix, el govern municipal sol·licitarà a l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) que netegi la riera de Lourdes i en el cas de no rebre resposta, l'Ajuntament es compromet a fer-ho subsidiàriament, com ha fet altres vegades.  
 
 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés