Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Torna el Ple del Consell dels Infants de Mollet

05/03/2018

Educació

El proper diumenge 18 de març, a les 12 del migdia, se celebrarà el Ple del Consell dels Infants de Mollet (CIM). Enguany, el CIM, ha treballat al voltant
dels drets i deures dels nens i nenes amb el Síndic Personer, Lluís Martínez Camps, en diferents centres cívics de la ciutat.

Les activitats van començar el passat 29 de gener al Centre Cívic de Can Pantiquet amb dos grups de 6è de primària de l’Escola del Bosc i dos més de l’Escola Sant Jordi.

L’objectiu de cada trobada ha estat que els nens i nenes de Mollet del Vallès coneguin qui és i què fa el Síndic Personer i reflexionin al voltant dels seus drets i deures. 

En aquestes sessions hi ha participat els 700 alumnes de 5è i 6è de primària de tots centres públics i concertats de Mollet, a més de l’Escola d’Educació Especial Can Vilà, que formen part del Consell Municipal dels Infants de Mollet.

La missió del CIM per aquest any 2018 és conèixer i donar a conèixer la figura del Síndic Personer, coincidint amb la commemoració dels 15 anys de la seva recuperació.


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés