Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

L’alcalde demana al Govern que regularitzi els pagaments dels serveis socials cofinançats

01/10/2021

Actualidad

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha demanat a la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, que el Govern es posi al dia dels pagaments dels serveis socials cofinançats. La consellera, per la seva banda, s’ha compromès a treballar per a trobar-hi una solució. Laura Vilagrà ha volgut visitar aquest divendres Mollet per conèixer de prop els “reptes i les inquietuds” de la ciutat.

Després de la trobada, l’alcalde Monràs ha valorat la predisposició de la consellera a “treballar plegats” per trobar-hi una solució. “Hem d’anar de la mà amb la Generalitat pel benefici dels molletans i molletanes”, ha assenyalat Monràs.

L’alcalde ha posat de manifest les tensions que pateixen les arques municipals quan hi ha retards en els pagaments de la Generalitat dels serveis socials cofinançats. “Mollet te una xarxa de serveis públics molt importants i la ciutat se’n sent molt orgullosa”, ha recalcat.

Per la seva banda, la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha explicat  que es posa a disposició de l’Ajuntament per a “nous projectes i per tots els elements que convé resoldre”. En aquests sentit, ha recordat que la seva conselleria té les competències del món municipal. 

La consellera ha destacat l’aposta de Mollet per la xarxa de serveis socials. ”Crec que toca que ajuntaments i Generalitat concertem els temes importants”, ha assenyalat.

Abans de la trobada, l’alcalde ha fet entrega a la consellera d’una rèplica del Menhir de Mollet i d’una figura de la Dona d’aigua, elaborada pel Taller Alborada.


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés