Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Mollet inicia una prova pilot per instal·lar abeuradors per a gossos en fonts de la ciutat

05/10/2021

Via Pública

L’Ajuntament de Mollet ha instal·lat abeuradors per a gossos en tres fonts situades al Parc dels Colors, al Carrer Puntaires i a l’Skate Park. Es tracta d’una prova pilot per determinar si aquests abeuradors es poden anar afegint a la resta de fonts de la ciutat que no són duals, és a dir, que estan dissenyades només per a l’ús de persones.

Mollet disposa actualment de 8 fonts amb una aixeta superior per a les persones i una aixeta inferior per omplir l’abeurador de mascotes instal·lat ja de fàbrica. La resta de fonts, però, no tenen aquest sistema i requeririen de la instal·lació d’un abeurador extern.     

La regidora de Respecte Animal, Núria Muñoz, ha explicat que l’objectiu és “valorar l’ampliació de punts d’aigua per a gossos a Mollet” i d’aquesta manera “fer que la ciutat sigui més amable per les persones amb gos i pels propis gossos”. 

Tres noves fonts

A banda de la prova pilot, l’Ajuntament té en previsió la instal·lació de tres noves fonts duals al Parc Rafael Alberti, la Plaça de Can Borrell i la Masia de Can Flequer.


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés