Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Èxit de públic al Mollet Music Week

25/07/2022

Joventut

La primera edició del Mollet Music Week es tanca amb un balanç positiu de públic, amb unes 15.000 persones que han pogut gaudir de les actuacions de La Pegatina, Ladilla Rusa i Ana Guerra.

El compromís de l’Ajuntament és que aquesta ha estat la primera edició d’un festival que tindrà continuïtat els propers estius. Els tres grups han portat un públic divers al Parc de Ca l’Estrada.

 L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, ha volgut destacar el civisme amb el que ha transcorregut el festival i ha deixat clar que “el Mollet Music Week ha estat una activitat cultural i d’oci per a tots els públics, que ha permès a molts joves i famílies poder gaudir de tres grans nits de bona música”.

 Dionisio ha afegit que “després de dos anys amb restriccions és important apostar per ampliar les activitats i programacions d’oci i cultura que es fan a la ciutat. El meu compromís amb la ciutadania és que després d’aquesta primera experiència aquesta festival tingui continuïtat als propers anys”.


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés