Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

La XII edició de l’Open de Billar Americà de Mollet es disputarà el 28 al 31 de juliol amb 192 jugadors inscrits

26/07/2022

Actualidad

El Mercat Vell acollirà, entre el 28 i el 31 de juliol, el XII Open Catalunya de Billar Americà a Mollet, organitzat per l’associació AMOBA i la col·laboració de l’Ajuntament. Hi participaran 192 billaristes, entre els quals destaquen campions del món com Nacho Smith, Quim Reyes o José Castillo.

Aquest Open està considerat el millor Open de Billar Americà de Catalunya i un dels dos millors d’arreu d’Espanya. A l’edició d’enguany es repartiran 10.600 € entre els 24 millors billaristes del torneig. També hi ha haurà tres premis extra pel Millor Júnior, el Millor Molletà i la Millor Fèmina.

En aquesta dotzena edició s’ha arribat a un nou rècord de participació, una dada que pel president d’AMOBA, Gerard Camps, demostra “la bona acceptació d’aquesta cita billarística anual a Mollet”. A més és l’Open on s’han inscrit més noies, 10 en total. “Un reconeixement a la dona que pugui venir al campionat i optar a un premi”, ha afegit Camps.

Per la seva banda, per l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, “Mollet sempre és referent per alguna cosa, i en aquesta ocasió ho és pel billar”. L’alcaldessa ha afegit que “aquesta ciutat respira esport”.  

El regidor d’Esports, Josep Monràs Galindo, ha destacat que aquest Open “situarà un any més, i ja en van dotze, la ciutat com a referent del billar a Catalunya, Espanya i Europa” i ha agraït la feina de l’associació AMOBA per “mantenir un campionat de renom internacional a Mollet”.

L’evolució d’aquest Open ha estat progressiva i s’ha passat dels 64 billaristes al 2010 als 192 actuals. A més, a l’edició d’enguany també destaca l’amplia participació del comerç de Mollet amb uns 60 comerços.

Pels que ho vulguin veure en directe, s’emetrà en streaming una taula durant tota la competició mitjançant el canal de youtube d’AMOBA i es faran arribar els resultats online amb l’enllaç ‘Cuescore’, que s’utilitza en els grans esdeveniments de billar.

 WhatsApp Image 2022 07 25 at 12.19.39 PM

 

  


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés