Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

A partir d’avui ja es poden adquirir en línia i presencialment les entrades de la Festa Major

15/08/2022

Actualidad

Les entrades pels actes de la Festa Major de Mollet es posen a la venda aquest dilluns 15 d’agost a partir de les 18 hores a través de la plataforma molletvalles.koobin.com i presencialment al Mercat Vell i a la Marineta.

Les entrades pels espectacles de la Festa Major 2022 es poden adquirir a partir d’aquesta tarda i es pot fer de manera presencial i online, a través de la plataforma, molletvalles.koobin.com que estarà operativa les 24 hores del dia fins al final de la Festa Major. Cada comprador només podrà adquirir un màxim de 6 entrades.

Per adquirir les entrades de manera presencial, al Mercat Vell s’instal·larà un punt d’informació i venda d’entrades que estarà actiu del 15 al 18 d’agost, de 18 a 21 h. Aquest espai també serà l’espai de venda dels elements de promoció de les colles dels Morats i Torrats (mocadors, samarretes, etc...) i d’AMAM. Els dies de la Festa Major (del 19 al 23 d’agost) aquest punt d’informació es traslladarà a La Marineta, de 10 a 12 h i de 17 a 21 h.

La venda de fanalets tindrà lloc a l’envelat el mateix dimarts 23 a partir de les 23:15 h i fins 5 minuts abans del ball, tal i com indica el reglament de la competició.

D’altra banda, tot i que la gran majoria dels espectacles organitzats per l’Ajuntament són gratuïts, tots els diners recaptats en els que siguin de pagament, que van des d’1 a 3 €, seran donats íntegrament a projectes amb finalitats socials de Mollet.


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés