RSS
Actualitat COVID19 a Mollet Oficina d'Ajuts - Covid-19

Oficina d'Ajuts - Covid-19

Des de dilluns 18 de maig, l’Ajuntament de Mollet ha creat un espai específic per donar informació i per tramitar els ajuts aprovats en el Pla per a la protecció social, la reactivació econòmica i l’impuls de l’ocupació en el qual hi ha previstes ajudes directes i indirectes per a famílies i per al sector comercial i de serveis de la ciutat especialment afectats per la Covid-19. 

Es recorda que els ajuts contemplats en el Pla  són municipals i són independents de les polítiques o els recursos que puguin venir d’altres administracions. D’aquests ajuts municipals es preveu que se’n puguin beneficiar més d’11.000 famílies i més de 1.000 comerços i serveis de la ciutat.

 

L’Oficina d’Ajuts Covid-19

L'oficina d'ajuts és una oficina específica i neix amb l’objectiu de facilitar a la ciutadania l’accés a la informació del Pla per a resoldre dubtes que se’n puguin generar, donar cita prèvia per als tràmits presencials i tramitar ajuts. 

Es podrà adreçar a l’oficina qualsevol persona interessada, particular o comerç, a partir del 18 de maig, en un mateix punt centralitzat.  

 L’oficina comptarà amb un telèfon i un correu electrònic específics: 

• c/e: ajudescovid@molletvalles.cat 

• Telèfon 93 571 95 02       

• Horari:  

Matí: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Tarda: de dimarts i dijous, de 16 a 18 h.

La sol·licituds d’ajuts previstos al Pla es podran fer de forma telemàtica a través de la seu electrònica disponible les 24 h. La sol·licitud telemàtica es pot dur a terme mitjançant l'idCAT Mòbil. Aquest sistema és gratuït i permet identificar-se i signar des del telèfon mòbil, tauleta o ordinador sense necessitat de recordar cap contrasenya i sense instal·lar cap programari específic. Per donar-se d'alta, només cal adreçar-se al web d’IdCat Mòbil i introduir el número del DNI o NIE, la data de naixement i el codi de barres de la targeta del CatSalut. Un cop fet aquest tràmit, ja es pot accedir a fer les gestions en línia només amb el número del DNI/NIE i el número del telèfon mòbil.

Per a aquelles persones que ho necessitin, també es podrà fer presencialment. Això sí, només s’atendrà amb la cita prèvia que es tramitarà per telèfon o al correu de l’Oficina d’Ajuts Covid-19.

L’atenció presencial amb cita prèvia tindrà lloc al Centre Cultural de La Marineta. 

L’espai comptarà amb les mesures de seguretat necessàries, tant per als molletans i molletanes com per al personal de l’Ajuntament que els atendrà. 

L’Ajuntament informa que s’han simplificat al màxim els tràmits per tal que les sol·licituds dels ajuts siguin àgils i, en una única atenció, es puguin fer les sol·licituds d’ajuts del Pla. 

 

Informació per sol·licitar un ajut urgent extraordinari adreçat als autònoms i PIMES que han vist disminuïts els ingressos a conseqüència dels efectes de l'emergència sanitària ocasionada pel Covid-19.

 

2b12

 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès