Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Notícies

23/05/2019 Mobilitat

S’instal·len nous plafons informatius del transport públic de Mollet

Els plafons s’han col·locat a totes les parades d’autobusos i ofereixen una informació més visual, completa i detallada de les línies.

+ Veure més
23/05/2019 Ocupació

Vols aprendre a innovar?

El dimecres 29 de maig se celebrarà la segona acció formativa de Mollet Hub, el nou espai d’innovació i formació per a joves i emprenedors de l’Ajuntament que va obrir les seves portes el 25 de març.

+ Veure més
22/05/2019 Via Pública

Una lona de disseny cobrirà la façana de l’edifici de Mollet Hub

A partir d’aquest dijous, una lona de disseny cobrirà la façana de l’edifici de Jaume I, nº 32. Es tracta de l’immoble que des del passat mes de març acull les dependències del nou espai municipal d’innovació i formació adreçat als joves i als emprenedors i empreses anomenat Mollet Hub.

+ Veure més
22/05/2019 Esports

Mollet acull el Campionat d’Espanya absolut de tir olímpic

Aquest proper cap de setmana, 25 i 26 de maig, Mollet del Vallès es convertirà en la seu del Campionat d’Espanya Absolut de Tir, individual i per equips, en la modalitat de Fossat Olímpic.

+ Veure més
21/05/2019 Actualitat

L’Ajuntament Informa

A la vista del comunicat fet públic per la formació Ara Mollet ERC després que el jutjat nº 1 de Mollet hagi notificat i emplaçat personalment a dos dels seus membres a l’obertura de judici oral per injúries i calumnies, l’Ajuntament de Mollet informa:


+ Veure més
21/05/2019 Seguretat vial

La Policia Municipal de Mollet també farà controls de drogues a les carreteres

L’Ajuntament ha renovat el conveni marc de col·laboració amb el Servei Català de Trànsit. El document inclou un annex que permet a la Policia Municipal fer controls de substàncies estupefaents.

+ Veure més
21/05/2019 Participació Ciutadana

S’inicien les obres de millora fruit del procés participatiu del barri de Lourdes

Fruit del procés participatiu Lourdes decideix en el que els veïns i les veïnes del barri van escollir la substitució de l’enllumenat del barri, ja s’ha adjudicat el contracte que permetrà substituir la il·luminació actual per una de tipus LED més nítida, neta i sostenible.

+ Veure més
21/05/2019 Actualitat

L’Ajuntament participarà en un projecte per millorar la integritat de les administracions locals

L’Associació Catalana de Municipis (ACM) ha seleccionat l’Ajuntament de Mollet per participar en l’elaboració d’un Pla d’integritat que després s’estendrà a la resta de corporacions locals de Catalunya.

+ Veure més
20/05/2019 Esports

Josep Monràs felicita a la molletana Alexia Putellas

L’alcalde de Mollet del Vallès, i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs, ha felicitat personalment a la futbolista molletana Alexia Putellas després de disputar la final de la Champions femenina amb el FC Barcelona aquest passat dissabte a Budapest.

+ Veure més
20/05/2019 Acció Institucional

Informació d’interès sobre les eleccions municipals i europees del proper diumenge 26 de maig de 2019

- Cens i col·legis electorals a Mollet del Vallès
- Horari de votacions i requisits per votar
- Serveis de transport adaptat de Creu Roja
- Servei telefònic de consulta del cens
- Cobertura informativa de l’Oficina de Premsa de l’Ajuntament
- Resultats de les anteriors eleccions municipals

+ Veure més
20/05/2019 Esports

Mollet acollirà la 1era Copa d’Espanya de Roller Derby

Mollet del Vallès es convertirà en la primera ciutat de l’Estat en acollir la Copa d’Espanya de Roller Derby (World Skate) que organitzen la Real Federació Espanyola de Patinatge (RFEP), la Federació Catalana de Patinatge (FCP) i el Comitè Nacional dels World Roller Games.

+ Veure més
19/05/2019 Esports

Josep Monràs felicita al CF Mollet UE

L’alcalde de Mollet del Vallès, i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs, felicita al CF Mollet UE per una magnífica temporada que el portarà a disputar la fase de promoció d’ascens a Primera Catalana un cop ha certificat la segona plaça del grup 2 de Segona Catalana.

+ Veure més
17/05/2019 Avisos

Mollet és Gurmet i Mollet és Motor es celebraran el cap de setmana de l’1 i 2 de juny

Davant les previsions meteorològiques d’aquest cap de setmana, s’ha decidit posposar la celebració de les fires Mollet Gurmet i Mollet Motor. Aquestes dues cites sectorials tindran lloc conjuntament amb les fires de Qualitat de Vida i Comerç, omplint els carrers de la ciutat de Mollet d’una intensa activitat comercial.

+ Veure més
17/05/2019 Mobilitat

Primer pas per alliberar el trànsit a la rotonda de la Vinyota

Després de les constants i històriques reivindicacions de l’Ajuntament de Mollet per solucionar els problemes de mobilitat de la rotonda de la Vinyota, i després de la darrera reunió que l’alcalde Josep Monràs i el conseller de Territori i Mobilitat, Damià Calvet, van mantenir el passat mes de març, la Generalitat ha donat a conèixer la seva proposta per millorar el trànsit en aquesta zona i reduir les cues a l’enllaç de la C-17.

+ Veure més
17/05/2019 Actualitat

#Mollet s’adhereix al Dia Internacional Contra la #LGTBIfobia

Així mateix, Mollet també s'adhereix a aquesta jornada per conmemorar l'eliminació de l'homosexualitat de les llistes de malalties mentals per part de l'OMS el 17 de maig de 1990

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès