Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Notícies

02/12/2021 Actualitat

Nois i noies de l’Escola Municipal d’Educació Especial Can Vila fan el pessebre de l’Ajuntament

Un any més, els nois i noies de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats (IMSD) de Mollet del Vallès han elaborat el pessebre que es pot visitar al vestíbul de l’Ajuntament. Enguany, el pessebre, incorpora una imatge de record a Montserrat Tarres, qui fou directora de l’IMSD des de 1997 i que malauradament ens ha deixat aquest passat mes d’octubre.

+ Veure més
02/12/2021

Mollet homenatja Montse Tarrés amb una Dona d’Aigua de dos metres d’alçada

Mollet del Vallès dedica una Dona d’Aigua de dos metres d’alçada a la Montse Tarrés, qui va ser directora de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats (IMSD) fins que va morir, el passat mes d’octubre. La figura s’ha donat a conèixer durant un emotiu homenatge que s'ha celebrat aquest dijous a les dependències de l’IMSD, coincidint amb la commemoració el Dia internacional de les persones amb discapacitat.

+ Veure més
01/12/2021

Mollet projecta uns pressupostos expansius

Incrementa substancialment les partides en inversions, serveis socials, seguretat i espai públic i desenvolupament econòmic.

+ Veure més
01/12/2021 Avisos

Tancament dels centres Cívics, Culturals, de Dona i Gent Gran per aquest Nadal

La majoria de Centres Cívics, Culturals, de Dona i Gent Gran tanquen del 24 de desembre fins al 7 de gener. L’Oficina d’Atenció Ciutadana, l’OAC, farà horari de 8 a 15 hores el 7 de desembre i del 27 de desembre al 5 de gener de 2022 i romandrà tancada els dies 24 i 31 de desembre


+ Veure més
30/11/2021

Mollet se suma al Dia Mundial de la Sida

L’Ajuntament de Mollet del Vallès commemorarà el Dia Mundial de la Sida, l’1 de desembre, amb diverses activitats i accions per sensibilitzar i informar sobre el VIH.

+ Veure més
30/11/2021

Mollet posa en marxa un nou portal web sobre el medi ambient de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha creat un nou portal web interactiu amb informació i recursos sobre el medi ambient de la ciutat. Està format per les àrees temàtiques de la biodiversitat i els espais verds, l’energia, la gestió de residus, l’aigua, la promoció ambiental i la mobilitat i la qualitat de l’aire.

+ Veure més
26/11/2021

La família Gol entrega al CB Mollet una pilota de la temporada 76-77 firmada per la plantilla

La família de l’exentrenador Guifré Gol ha fet entrega al CB Mollet d’una pilota de la temporada 76-77 firmada pels jugadors i cos tècnic que formaven aquella plantilla. L’equip va jugar aquell curs a l’antiga Segona Nacional, la segona màxima categoria del bàsquet estatal. L’entrenador era el badaloní Guifré Gol.

+ Veure més
26/11/2021

L’Ajuntament de Mollet celebrarà un Ple ordinari el dilluns 29 de novembre

El dilluns 29 de novembre, a les 18 h, el consistori molletà celebrarà una sessió plenària ordinària en format presencial.

+ Veure més
25/11/2021

Mollet reformarà el Pavelló esportiu Riera Seca

El projecte per modernitzar i fer més sostenible el Pavelló municipal d’Esports Riera Seca es troba en licitació fins al 3 de desembre

+ Veure més
25/11/2021 Mobilitat

Renfe adjudica les obres de millora de l’accessibilitat a l’estació de Mollet Sant Fost

Renfe ha adjudicat les obres de millora d’accessibilitat a l’estació de Mollet Sant Fost per un import de 4.056.291,91 euros a l’empresa UTE BENJUMEA & M I J GRÚAS. Un cop iniciades les actuacions el termini d’execució serà de 16 mesos.


+ Veure més
24/11/2021 Salut

L’Ajuntament presenta el Protocol Local per l’Abordatge i la Prevenció de la Mutilació Genital Femenina

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat el Protocol Local per l’Abordatge i la Prevenció de la Mutilació Genital Femenina (MGF) a través del qual s’establiran uns circuits d’actuació, per tal que des dels diferents serveis es pugui actuar de manera ràpida i eficaç en cas de tenir alguna sospita.

+ Veure més
24/11/2021

La Policia Municipal deté quatre persones per un intent de robatori a una botiga de telefonia mòbil

La Policia Municipal de Mollet ha detingut quatre homes per l’intent de robatori a un establiment de telefonia mòbil situat al Carrer Berenguer III. Els fets han passat aquesta passada nit, quan el veïnat va avisar que quatre encaputxats estaven colpejant els vidres de la botiga. Els agents van arribar al lloc dels fets i els autors van fugir, però van ser capturats en un replà d’un edifici pròxim. Un dels agents va ser agredit durant la detenció.

+ Veure més
24/11/2021

Mollet posa en marxa un projecte per recollir i donar una segona vida a ordinadors en desús

L'Ajuntament de Mollet del Vallès posa en marxa un projecte de recollida d’ordinadors portàtils antics o en desús. Els dispositius s’entregaran després a centres educatius o persones en situació de vulnerabilitat de la ciutat. El projecte es basarà en el protocol d’actuació de la ONG Labdoo, que es dedica a recollir ordinadors antics per actualitzar-los i repartir-los arreu del món.

+ Veure més
23/11/2021 Acció Institucional

La Junta de Portaveus acorda adherir-se al manifest del 25N

Tos els grups municipals de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, reunits aquest dimarts en Junta de Portaveus, s’han adherit al manifest unitari del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers del dones que es llegirà davant del consistori aquest dijous 25 de novembre.

+ Veure més
23/11/2021 Gent Gran

La gent gran de Mollet torna a celebrar la trobada poètica Poetes Grans

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, amb la col·laboració dels casals i entitats de gent gran de la ciutat, organitza un any més la trobada poètica Poetes Grans.

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès