Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Notícies

25/03/2019 Educació

Jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals

Les jornades de portes obertes a La Xarranca, Els Pinetons i La Filadora es fan perquè les famílies puguin conèixer l’equip de mestres, les instal·lacions i el seu funcionament.


+ Veure més
25/03/2019 Cultura

El Museu Abelló celebra el 20è aniversari amb l’objectiu d’ampliar els Amics del Museu

El proper 27 de març farà 20 anys que es va inaugurar el Museu Abelló. Per celebrar aquest aniversari, el Museu organitza portes obertes i un programa d’activitats per a tots els públics durant tot un cap de setmana. A més, es planteja l’objectiu d’ampliar el grup dels Amics de Museu i posar en valor la importància d’aquest equipament cultural.

+ Veure més
25/03/2019 Esports

El diumenge 31 de març se celebrarà la 33a Cursa Escolar Popular Anselm Clavé

La Cursa Popular Escolar Anselm Clavé Memorial Heliodoro Jiménez de Mollet del Vallès començarà a les 9.30 del matí amb un recorregut de 3.600 metres, el que serà una de les novetats d’aquesta edició. La sortida i l’arribada serà al carrer Berenguer III, 146, davant del centre educatiu.

+ Veure més
22/03/2019 Esports

Josep Monràs participa al 1r Congrés Internacional de l’Esport a les Grans Ciutats

L’alcalde de Mollet del Vallès i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs, ha participat al primer fòrum internacional sobre el futur de l’esport a les grans ciutats que s’ha celebrat aquesta semana a les instal·lacions de l’INEFC de Barcelona. En concret, Monràs ha format part de la taula de debat “Esport i Governança”.

+ Veure més
19/03/2019 Ocupació

Presentació de la memòria anual dels serveis municipals d’ocupació

Durant el 2018, es van contractar més de 100 plans ocupacionals i es van atendre més de 6.000 ciutadans. I un total de 1.325 persones van trobar feina.

+ Veure més
18/03/2019 Educació

El CIM proposa un seguit de mesures per potenciar l’alimentació saludable a Mollet

Els 27 regidors i regidores del tretzè Consell Municipal d’Infants (CIM), en representació dels nens i nenes de 5è i 6è de Primària de totes les escoles de la ciutat, han donat a conèixer en el Ple dels Infants, celebrat aquest diumenge, les seves propostes i conclusions dirigides a potenciar l’alimentació saludable entre la ciutadania de Mollet.

+ Veure més
18/03/2019 Esports

Gespa nova pel camp de futbol dels Germans Gonzalvo

A partir d’aquest dimecres, els diferents equips de la UE Mollet FC podran fer ús de la nova gespa que s’ha instal·lat al camp 1 d’aquest equipament municipal. Aprofitant aquesta actuació, l’Ajuntament també ha instal·lat gespa a dos camps annexes d’entrenament i al lateral de la pista d’atletisme. Amb el propòsit de seguir millorant les instal·lacions de la ciutat, properament es farà la mateixa actuació als altres dos camps de futbol municipals.


+ Veure més
18/03/2019 Educació

Mollet es planta contra el canvi climàtic

Els i les alumnes de Mollet del Vallès van participar divendres i dissabte en la primera edició del projecte Planta´m, una iniciativa que, a través de plantades populars d’arbres, pretén contribuir a la sensibilització mediambiental dels més joves implicant també a empreses i escoles. Planta´m està impulsat per l’empresa Verd Natura amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Fundació Plant-for-the-Planet. Mollet serà un dels cinc municipis de la demarcació de Barcelona que formarà part d’aquest projecte socioeducatiu.


+ Veure més
15/03/2019 Esports

Josep Monràs participa a la reunió del Comitè Territorial dels World Roller Games

L’alcalde de Mollet del Vallès i membre del Comitè Territorial dels World Roller Games (WRG), Josep Monràs, ha participat en una nova reunió del Comitè que s’ha celebrat aquest matí a Igualada. Durant la trobada s’ha valorat amb satisfacció la rebuda que està tenint la cita, ja que de moment s’han inscrit 4.500 esportistes de 59 països.


+ Veure més
15/03/2019 Acció Institucional

El conseller Calvet i l’alcalde Josep Monràs acorden la construcció de 100 pisos socials a Mollet

En una reunió celebrada ahir, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet i l’alcalde de la ciutat Josep Monràs, van acordar la construcció d’un centenar d’habitatges de lloguer social a la ciutat. En aquesta trobada, Calvet i Monràs també han parlat del projecte per millorar la mobilitat a la rotonda de La Vinyota i de l’Espai d’Interès Natural de Gallecs.

+ Veure més
14/03/2019 Actualitat

L’Ajuntament de Mollet: 100% transparent

Mollet és un dels 32 ajuntaments del total de 947 que hi ha a Catalunya que ha estat distingit enguany amb el Segell infoparticipa i el 100% d’indicadors assolits, i que reconeix les bones pràctiques i la transparència dels webs de les administracions locals. L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i la primera tinenta d’alcaldia i regidora de Comunicació i Participació, Mireia Dionisio, han recollit aquesta tarda el reconeixement en un acte celebrat a la Universitat Autònoma de Barcelona, que és qui atorga aquest segell.

+ Veure més
13/03/2019 Educació

El conseller Bargalló es compromet a consensuar la planificació escolar a Mollet

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, s’ha compromès a consensuar la planificació escolar de Mollet entre el mateix Departament, l’Ajuntament i la comunitat educativa. El conseller s’ha expressat en aquest sentit durant una visita a Mollet després de rebre la invitació de l’alcalde Josep Monràs en la que justament també li reclamava la necessitat de treballar de forma conjunta per dur a terme aquesta planificació.

+ Veure més
12/03/2019 Obres

Nou espai per a Mollet fruit de la participació ciutadana

Entre finals d’abril i principis de maig està previst que finalitzin les obres de remodelació de la Plaça Sant Jordi. Aquesta actuació neix de la iniciativa de l’Ajuntament de Mollet del Vallès de posar en marxa el procés de decisió ciutadana Decideix 100.000 €. D’entre els projectes proposats, els ciutadans i ciutadanes de Mollet van escollir per votació adequar aquesta plaça.

+ Veure més
08/03/2019 Igualtat Dona-Home

Mollet reivindica la igualtat efectiva entre homes i dones

Desenes de persones han assistit a la lectura del manifest del Dia Internacional de les Dones que s'ha fet a les 12 del migdia davant de l'Ajuntament.

+ Veure més
08/03/2019 Acció Institucional

L’11 de març, les banderes onejaran a mig pal a Mollet

Aquest dilluns 11 de març, Mollet del Vallès commemorarà el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha decretat que durant aquest dia les banderes onegin a mig pal. Així mateix, es llegirà un manifest i es farà un minut de silenci a les 12 del migdia davant l’Ajuntament.

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès