Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Un miler d'atletes participen en la Cursa Popular de Sant Vicenç, la primera activitat esportiva de Mollet com a Ciutat Europea de l'Esport 2017

16/01/2017

Esports

La XVIII Cursa Popular de San Vicenç 7è Memorial Jordi Solé Tura, un dels primers esdeveniments de la Festa Major d'Hivern de Mollet del Vallès que es va fer ahir diumenge, ha estat un èxit de participació i organització. Amb un miler d'atletes, el guanyador de la categoria masculina ha estat Otmane Btamini, i la guanyadora de la categoria femenina, Eva Martos.

Aquesta edició de la Cursa Popular de Sant Vicenç destaca perquè és el primera activitat estrictament esportiva del nomenament de Mollet com a Ciutat Europea de l'Esport 2017, que dóna pas a tot el seguit d'actes que s'han organitzat per aquest any.

A part dels guanyadors de les categories masculina i femenina, els vencedors per equips han estat el Club Atlètic Mollet, en primera posició, el Club Atletisme Montornès, en segona, i el Club Atletisme Canovelles, en tercera posició.

Una de les novetats d'enguany ha estat la cursa de 5 quilòmetres, al marge de l'habitual de 10 quilòmetres. La de 5 quilòmetres ha sigut estrictament urbana mentre que la de 10 quilòmetres ha seguit el tradicional circuït mixt que aplega el casc urbà de Mollet i l'espai rural de Gallecs. Una altra novetat és que hi ha hagut premis amb dotació econòmica per a les tres primeres posicions de cada categoria i servei de guarderia per als fills i filles dels atletes.

La Cursa Popular de Sant Vicenç també l'ha fet possible el centenar de voluntaris del CA Mollet.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès