Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Ajuntament i Contrapunt firmen un acord de col·laboració per difondre les activitats de Mollet com a Ciutat Europea de l'Esport 2017

07/02/2017

Comunicació

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i la directora del Contrapunt, el setmanari informatiu de Mollet i el Baix Vallès, Laura Ortiz, han signat aquest matí un acord de col·laboració per donar suport i difondre les activitats i esdeveniments relacionats amb Mollet com a Ciutat Europea de l'Esport 2017.

A l'acte de signatura, la directora del Contrapunt, Laura Ortiz, ha explicat que aquesta col·laboració consistirà "en una pàgina mensual amb continguts específics vinculats amb l'esport, els seus valors i els seus beneficis". Ortiz també ha comentat que aquest acord "neix de la voluntat de refermar el nostre compromís amb l'esport, un compromís molt arrelat històricament al setmanari".

 
Per la seva banda, l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha afegit que l'objectiu d'aquesta pàgina "és incorporar elements que promoguin una sensibilització de la ciutadania, no només amb la pròpia activitat esportiva sinó també amb els beneficis que comporta l'activitat esportiva".
  
Un dels reptes de Mollet com a Ciutat Europea de l'Esport 2017 és aconseguir incrementar el nombre de ciutadans que fan activitat esportiva. Actualment és d'un 40%, aproximadament, i el repte és arribar al 50%. En aquest sentit, el Contrapunt vol ser una eina per poder difondre i assumir aquest repte.
 
A la signatura d'aquest acord de col·laboració entre l'Ajuntament de Mollet i el Contrapunt també hi han assistit la regidora de Comunicació, Mireia Dionisio, i el conseller-delegat del setmanari, Ramon Torrents.
 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès