Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Ajuntament i Mollet a mà - Clicara firmen un acord de col·laboració per difondre les activitats de Mollet com a Ciutat Europea de l'Esport 2017

21/02/2017

Esports

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i el director de Mollet a mà - Clicara, Josep Lluís Bonet, han signat aquest matí un acord de col·laboració per donar suport i difondre les activitats i esdeveniments relacionats amb Mollet com a Ciutat Europea de l'Esport 2017.

Durant l'acte de signatura, el director de Mollet a mà - Clicara, Josep Lluís Bonet, ha explicat que "Mollet és la nostra ciutat i, coincidint amb els nostres 24 anys d'existència, estem encantats de contribuir i formar part d'aquest esdeveniment tant especial". Bonet ha afegit que arran d'aquest acord "hem incrementat l'espai que dedicarem a l'activitat esportiva amb l'objectiu d'exhibir i potenciar la marca de Mollet com a Ciutat Europea de l'Esport 2017".

Per la seva banda, l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha comentat que "estem rebent moltes felicitacions de fora de Mollet, i actes com el d'avui, que ens permeten difondre encara més aquest projecte, també ens serveixen perquè els nostres ciutadans i ciutadanes siguin co-partícips d'aquestes felicitacions i aquests reconeixements". Per Monràs, però, "no només busquem la difusió de les activitats que ja hem fet i farem al llarg de l'any, sinó que també pretenem fer pedagogia de l'activitat física i els hàbits saludables"

Un dels reptes de Mollet com a Ciutat Europea de l'Esport 2017 és aconseguir incrementar el nombre de ciutadans que fan activitat esportiva. Actualment és d'un 40%, aproximadament, i el repte és arribar al 50%.

L'objectiu també comporta difondre i promoure entre la ciutadania hàbits de vida saludables. En aquest sentit, Mollet a mà - Clicara vol ser una eina per poder difondre i assumir aquests reptes.

A la signatura d'aquest acord de col·laboració també hi ha assistit la regidora de Comunicació, Mireia Dionisio.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès