Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El secretari general de l'Esport posa Mollet com a exemple d'implementació de polítiques esportives

21/03/2017

Esports

El secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras, ha visitat aquest dimarts Mollet del Vallès per reiterar i concretar el suport del govern català a Mollet com a Ciutat Europea de l'Esport 2017.
Figueras ha estat rebut per l'alcalde i responsable de l'àrea d'Esports, Josep Monràs, a l'Ajuntament, on ha signat el llibre d'Honor. Posteriorment, Figueras ha realitzat un seguit de visites per diferents espais esportius de la ciutat.

Durant aquesta visita, Gerard Figueras li ha transmès a l'alcalde Josep Monràs tot el suport del govern català, "tant institucional com econòmic" a les activitats que encara s'han de fer a Mollet amb motiu de ser Ciutat Europea de l'Esport 2017.

Per Figueras "cal posar en valor el que representa Mollet des del punt de vista d'una ciutat que aposta per l'esport en la seva màxima dimensió, com  un pilar fonamental de vertebració des del punt de vista de la cohesió, l'educació, la salut o el benestar". En aquest sentit, "estem parlant d'una elecció més que merescuda i la resta del país us mira com a exemple de ciutat pel que fa les polítiques adreçades a la pràctica esportiva i la salut", afegint que "no cal oblidar que per alguna cosa, enguany, sou l'única ciutat catalana i espanyola en defensar aquest reconeixement"

De la seva banda, Josep Monràs, ha agraït "la concreció d'aquest suport pel que representa per a la ciutat i més especialment pel nostre ampli teixit esportiu i associatiu".
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès