Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La gran festa del motor arriba a Mollet amb la IV Llotja del Vehicle Clàssic

26/04/2017

Esports

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i la responsable d'organitzar la IV Llotja del Vehicle Clàssic, Glòria Isern, han presentat l'acte que es farà el dissabte 29 d'abril al Parc de ca l'Estrada de la ciutat.

La IV Llotja del Vehicle Clàssic és una trobada on s'hi poden comprar i vendre vehicles, recanvis, llibres, objectes vintage i on s'hi exposen cotxes i motos antics.

En aquesta nova edició també hi haurà l'Espai Tombas; una concentració de vehicles clàssics, clubs i entitats; una altra concentració de motos catalanes amb un especial Montesa, i una rodada pels carrers de Mollet a les 17 h del dissabte 29 d'abril. L'horari dels expositors serà de 8 a 10 h i pel públic en general de 10 a 19 h, amb entrada i aparcament gratuït.

L'organitzadora de la IV Llotja del Vehicle Clàssic, Glòria Isern, ha explicat que aquest esdeveniment és la festa de la moto però que enguany hi han donat cabuda als cotxes, camions, tractors... "per convertir la llotja en la gran festa del motor".

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha destacat que la llotja és "un esdeveniment extraordinari" i que el que té més valor no són els vehicles "sinó la gent que ho organitza perquè està enamorada de Mollet i del vehicle clàssic".

La Llotja del Vehicle Clàssic l'organitza el Museu Isern i Armand Clàssic amb el suport de l'Ajuntament de Mollet del Vallès i el Consell Comarcal del Vallès Oriental.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès