Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet, pionera en programes de salut

08/05/2017

Salut

L'Ajuntament de Mollet del Vallès i el Servei Català de la Salut han presentat la Recepta Esportiva, un programa pioner a tot Catalunya adreçat a assessorar als usuaris de totes les edats dels dos Centres d'Atenció Primària sobre les possibilitats que ofereix la ciutat per fer esport i salut.

Aquesta orientació anirà a càrrec d'una tècnica esportiva de l'Ajuntament des dels mateixos ambulatoris i comportarà un seguiment individualitzat dels beneficiaris.

El director general del servei Català de la Salut, David Elvira, ha parlat de "gran notícia pel sistema català de salut i per a Mollet " destacant  que sigui Mollet on s'implantarà aquest model "pel fet de tenir un Ajuntament molt sensibilitzat en posar l'esport com un element transcendent per a la millora de la salut, més enllà de la competició o la integració social".

De la seva banda, la subdirectora general de Promoció de la Salut, Carme Cabezas, posava de manifest que "Mollet del Vallès és un dels llocs de Catalunya on els seus ciutadans reben més recomanacions sobre hàbits saludables, concretament més d'un 70% de la població". Per Cabezas, "el que ara fem és donar un pas més en aquest compromís d'evitar el sedentarisme".  

Per l'alcalde i responsable de l'àrea d'Esports, Josep Monràs, "aquest model que presentem avui és un exemple més del compromís d'aquest Ajuntament de vetllar per la salut dels seus ciutadans i ciutadanes posant tots els recursos disponibles com també farem en aquest cas", ja que "està demostrat que promocionar els hàbits saludables repercuteix directament en el benestar de la ciutadania". Monràs també ha desitjat que "aquesta iniciativa es pugui estendre a la resta del territori català".

La presentació de la Recepta Esportiva, a la que també hi han assistit la regidora de Salut Pública, Ana María Díaz, la Directora dels Sectors Sanitaris Barcelonès Nord, Maresme i Vallès Oriental del Servei Català de la Salut, l´Aurora Dueñas, la Directora del Servei d'Atenció Primària Vallès Oriental de l´Institut Català de la Salut, la Sabina Molina, i la directora de l'ABS Mollet, Carme Pereira, s'emmarca en el conjunt d'iniciatives que s'estan duent a terme a Mollet amb motiu de ser Ciutat Europea de l'Esport 2017.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès