Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Els Jocs Esportius Escolars, exemple d'eina educativa

23/05/2017

Esports

745 escolars de 68 equips han participat en l'edició d'enguany dels Jocs Esportius Escolars. Aquest passat dissabte 20 de maig es va fer la primera cloenda dels Jocs al Centre Municipal d'Esport i Salut Ca n'Arimon. Aquest any l'esdeveniment s'emmarca en el fet que Mollet celebra ser Ciutat Europea de l'Esport, un reconeixement que potencia encara més la pràctica esportiva entre els joves com a eina educativa i de transmissió de valors formatius i pedagògics.

Aquesta ha estat serà la primera de les dues cloendes, la que aplega a les categories més petites, concretament les de Prebenjamí, Benjamí i Aleví en la modalitat de Futbol Sala.   

La cloenda de les categories Infantil, Cadet i juvenil serà aquest proper dissabte  27 de maig, a les 13 h, en aquest cas al Pavelló de Riera Seca.

En total, aquest curs 2016-2017 han participat 745 alumnes de 68 equips.

Un curs més, l'objectiu ha estat que els escolars de Mollet no només coneguin les diferents modalitats esportives i puguin practicar-les a les  instal·lacions  municipals i a l'entorn de Gallecs, sinó que també s'orientin cap a una vida més saludable i respectuosa amb el medi ambient i aprenguin i segueixin  educant-se en els valors propis de l'esport, com són la responsabilitat, la solidaritat, el respecte, el compromís, la tolerància, el treball en equip o l?acceptació de les normes.   

Per aquest motiu, durant la cloenda, s'han lliurat els premis a la participació i a l'esportivitat dels Jocs Esportius Escolars, reconeixent en aquest cas l'equip més esportiu de cada categoria. 
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès