Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La Festa de l'Esport al Carrer trenca tots els rècords.

29/05/2017

Esports

Aquest passat diumenge, l'Av. Llibertat de Mollet del Vallès s'ha tornat a transformar en un multitudinari escenari on més de mil molletans i molletanes han gaudit de tota mena d'activitats en el marc de la 25ena Festa de l'Esport al Carrer. Un esdeveniment que enguany ha pres major rellevància pel fet que Mollet és Ciutat Europea de l'Esport 2017. Al marge de la participació ciutadana, part de l'èxit d'aquesta Festa es deu a la col·laboració de les empreses i entitats esportives de la ciutat, motiu pel qual, un any més, l'Ajuntament els vol agrair la seva implicació.

Confirmant el perquè Mollet del Vallès és l'única ciutat catalana i espanyola que aquest 2017 ostenta el ser Ciutat Europea de l'Esport, més de mil persones han omplert el centre de la ciutat per gaudir de l'esport i d'un ampli programa d'activitats que en aquesta edició ha ampliat el seu espai.

També com a novetat, la Festa ha comptat amb la participació de les seccions del FC Barcelona de rugbi, de voleibol i de basquet en cadira de rodes, fruit del conveni de col·laboració institucional que el Barça i l'Ajuntament van signar el passat mes d'abril.

Així mateix, en aquesta edició, també ha estat present la Unió de Consells Esportius de Catalunya amb una estació a partir de la qual es podia participar en diferents modalitats de jocs tradicionals.

En general, el programa ha inclòs diferents estacions esportives, majoritàriament pensades per a infants de 6 a 12 anys, de tipus lúdic, amb modalitats com ara l'atletisme, el ciclisme, l'hoquei, els escacs, minitennis o, fins i tot, un circuits d'educació viària i de bicicletes, incloses les elèctriques.

Com en les edicions passades, en aquesta 25ena Festa de l'Esport al Carrer l'Ajuntament ha comptat amb la col·laboració de la Policia Municipal i les empreses i les entitats esportives de la ciutat.

Visites de Ravensburg i Torres Vedras
Delegacions de la ciutat alemanya de Ravensburg, agermanada recentment amb Mollet, i de la portuguesa Torres Vedras, amb qui Mollet manté una estreta relació i l'honor de compartit l'haver estat Capital Verda Europea, han visitat  aquest passat cap de setmana Mollet coincidint amb la Festa de l'Esport al Carrer i amb la Caminada Popular per Gallecs que es va fer dissabte 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès