Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Monràs destaca l'èxit esportiu i els valors de l'equip de futbol sala de l'AAVV de l'Estació de França en guanyar els Jocs Escolars de Catalunya

15/06/2017

Esports

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, va rebre ahir a l'equip de l'Associació de Veïns de l'Estació de França, que ha quedat campió de Catalunya de futbol sala en la categoria cadet dels Jocs Esportius Escolars de la territorial de Barcelona.

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, va rebre els jugadors, l'entrenador i la presidenta de l'equip de futbol sala de l'Associació de Veïns de l'Estació de França després de quedar campions dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

L'entrenador, Paco Molina, va agrair a l'Ajuntament l'ajuda rebuda durant tots aquests anys però va reivindicar una pista de futbol sala en condicions per poder-hi entrenar i jugar. Actualment, l'equip entrena a l'Escola Montseny.

Josep Monràs es va comprometre amb Molina a "reformar la pista de futbol sala de l'antiga Escola Longarón de cara l'any 2018". Monràs també va destacar l la feina de l'Associació de Veïns de l'Estació de França dins de l'àmbit esportiu perquè ha aconseguit que "un grup de nois de Mollet, vinguin d'on vinguin, facin esport i aconsegueixin ser campions de Catalunya".
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès