Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Els grans referents del bàsquet participen al simposi organitzat per la Fundación Aíto García Reneses i l'Ajuntament de Mollet

23/06/2017

Esports

El Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch va ser l'escenari on es va celebrar ahir al vespre el simposi Un bàsquet al més intel·ligent possible: la visió europea. L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, va ser l'encarregat d'introduir a grans referents del bàsquet internacional com l'Aíto Garcia Reneses, Jordi Bertomeu, Rafa Jofresa o Salvador Alemany que van debatre sobre les claus d'aquesta modalitat esportiva.

En la seva introducció, l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, va expressar la seva satisfacció pel reconeixement que la ciutat va rebre al ser nomenada Ciutat Europea de l'Esport 2017 i la importància d'actes com aquest simposi que formen part del programa d'activitats que l'Ajuntament ha anat organitzant durant aquest any per celebrar ser l'única ciutat catalana i espanyola que durant aquest any 2017 és Ciutat Europea de l'Esport.

Seguidament, es va iniciar el debat, moderat pel periodista Lluís Canut, i que va comptar amb la presència de grans referents del bàsquet com són el prestigiós entrenador, Aíto García Reneses; el director executiu de l'Eurolliga, Jordi Bertomeu; el president de l'ACB, Eduardo Portela o l'exjugador Rafa Jofresa. Les qüestions plantejades durant el debat van servir per recollir propostes que puguin millorar l'esport del bàsquet i a l'hora cercar noves fórmules perquè aquesta modalitat esportiva esdevingui més atractiva.

Posteriorment, es va incorporar al debat l'expresident de la secció de bàsquet del FC Barcelona, Salvador Alemany qui va explicar el projecte que s'està impulsant des de la Fundación Aíto García Reneses per tal de posar en marxa una lliga universitària.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès