Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet rep el reconeixement de la família olímpica en el 30è aniversari del CAR

26/07/2017

Esports

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, en representació de la ciutat, va assistir ahir als actes de celebració dels 30 anys d'història del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès. Durant aquesta commemoració, que també s'emmarca en el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona, Monràs ha rebut el reconeixement de la família olímpica després que Mollet, l'any 1992, fos subseu olímpica i paralímpica.

A l'acte hi han assistit el Rei Felip VI, el president del govern català, Carles Puigdemont, la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, el president del Comitè Olímpic Internacional, Thomas Bach, el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, i la presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, entre d'altres. 

Aquest reconeixement també s'emmarca en el fet que Mollet, enguany, és l'única vila catalana i espanyola que ostenta el guardo de Ciutat Europea de l'Esport i recorda el fet que a Mollet, sent subseu olímpica en la modalitat de tir, es va entregar la primera medalla dels jocs. 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès