Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L'Ajuntament ofereix les instal·lacions de Ca n'Arimon a l'esportista paralímpic Martín Parejo

26/07/2017

Esports

L'Ajuntament de Mollet del Vallès, després de parlar amb l'Ajuntament de Martorelles i previ acord amb la direcció de Ca n'Arimon, ha ofert a l'esportista paralímpic Martín Parejo la possibilitat que utilitzi les instal·lacions del Centre Municipal de Salut i Esport de Mollet. L'oferta és una mostra més de l'aposta de Mollet per promoure l'esport, una aposta reconeguda internacionalment com demostra que enguany és Ciutat Europea de l'Esport.

Justament, l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha defensat que "les administracions hem de facilitar als esportistes, especialment aquells que tenen dificultats per entrenar-se, que puguin fer la seva feina, i un cop més, hem estat les administracions locals les que ens hem posat al capdavant". Monràs ha afegit que el cas de Parejo, tot i viure a Martorelles "posa de manifest la voluntat de l'Ajuntament de Mollet de donar un cop de mà, dins les seves possibilitats, a aquells esportistes de nivell com és el cas de Parejo, a qui en el seu moment ja vam oferir les nostres pistes d'atletisme".

Des de Martorelles, el seu alcalde, Marc Candela, ha explicat que "després que Josep Monràs ens donés a conèixer aquesta proposta, els dos ajuntaments ens hem posat a treballar per fer realitat aquesta oferta i que Parejo es pugui entrenar especialment a l'hivern".

Per Josep Viladot, director general de Homes Place, l'empresa que gestiona Ca n'Arimon, "és un orgull desmesurat poder donar suport a un atleta d'aquesta categoria i tenir aquests tipus d'esportistes que ens ajudin a motivar als mes joves a seguir el seu camí".

Martín Parejo ha agraït als ajuntaments de Mollet i Martorelles i a Ca n'Arimon aquesta possibilitat que "m'anirà perfecte per preparar l'europeu de l'any vinent a Berlín i els propers mundials i paralímpics".

Parejo és un atleta d'alta competició que té un deteriorament visual. Entre les seves fites destaca la participació als Jocs Paralímpics de Londres 2012, on va acabar vuitè en el salt d'allargada, desè en el triple salt i quinzè en l'esdeveniment T11 de 100 metres.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès