Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet es posa a 10.000

27/10/2017

Esports

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat el projecte 10.000 passes, Camina per tu! Es tracta d'un projecte de tres caminades que ha nascut com a conseqüència del nomenament de Mollet com a Ciutat Europea de l'Esport 2017 i amb la clara voluntat de fomentar l'esport i la salut entre la ciutadania.

L'alcalde de Mollet i responsable de l'àrea d'Esports, Josep Monràs, ha recordat que des que "ens van nomenar Ciutat Europea de l'Esport hem tingut clar que la prioritat havia de ser fomentar l'esport popular, de base i els beneficis que comporta l'exercici físic, i aquesta iniciativa, dirigida a tots els públics, compleix tots aquests requisits".

Monràs també ha posat de manifest el fet que "medicament està demostrat que caminar genera endorfines que produeixen la felicitat, amb la qual cosa fent esport, fent salut, també poden ser més feliços i fer més feliços la gent que ens envolta".

De la seva banda, el responsable de Decathlon Mollet, Adrià Hervella, ha comentat que "sempre hem intentat col·laborar amb l'Ajuntament per fer més accessible l'esport a la gent, i aquesta iniciativa ens va semblar fantàstica".

Decathlon col·laborarà amb la logística de les tres caminades i obsequiant un podòmetre a aquelles persones que com a mínim participin en dues d'elles. 

Les caminades seran el 28 d'octubre per Gallecs, el 12 de novembre per la llera del Besòs, i el 17 de desembre, també per Gallecs i coincidint amb la Marató de TV3.  

Els participants rebran uns carnets bimensuals on podran apuntar les passes que fan cada vegada que surten a caminar.

Les inscripcions es poden fer a l'Ajuntament, a Decathlon i al Centre Municipal d'Esport i Salut Ca n'Arimon.


 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès