Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

FutbolNet arriba a Mollet per potenciar la formació, els valors i l'educació dels més joves

06/11/2017

Esports

L'alcalde de Mollet del Vallès i responsable de l'àrea d'Esports, Josep Monràs, i Josep Vives, portaveu del FC Barcelona, han presentat avui la jornada de FutbolNet al carrer que se celebrarà aquest dissabte com a festa d'inici dels Jocs Esportius Escolars de la ciutat. El projecte forma part del conjunt d'activitats que s?estan duent a terme al llarg d'aquest any amb motiu de la celebració de Mollet com a Ciutat Europea de l'Esport 2017.

Un reconeixement que ha portat al consistori molletà a desenvolupar tot un conjunt d'esdeveniments en col·laboració amb les entitats esportives de la ciutat i, com és aquest cas, fruit de l'acord de col·laboració que l'Ajuntament va signar el passat abril amb el FC Barcelona.

Un acord que va més enllà d'una col·laboració en l'àmbit estrictament esportiu, ja que també, a través de la Fundació del FC Barcelona, ha comportat la cooperació i la promoció en projectes d'àmbit social i integrador, educatiu o cultural, com és el cas de FutbolNet.

En aquest sentit, Josep Monràs, ha defensat que "el millor i més potent vehicle per a la transmissió de valors és l'activitat física i esportiva". Segons Monràs, "el que fan iniciatives com FutbolNet és posar les llavors per als nostres ciutadans de futur" i per aquest motiu "agreixo al FC Barcelona la possibilitat que ens dona de implantar aquest projecte a Mollet".   

De la seva banda, Josep Vives, ha definit l'acord amb l'Ajuntament de Mollet com una "experiència magnífica i molt enriquidora amb una ciutat on es cultiven els valors de l'esport i un Ajuntament que treballa perquè així sigui". Per tot plegat, per Vives "aquesta relació entre Mollet i el Barça és un cas d?èxit que cal mantenir".

Vives també ha recordat que la Fundació del FC Barcelona treballa en 53 països d'arreu del món amb objectiu de donar suport a infants i joves, tot fomentant la integració i cohesió social, creant condicions favorables per la prevenció de la violència, tot fent servir l'esport com a eina educativa.

FutbolNet, que  es complementa amb el curs de formació sobre Prevenció de Situacions de Risc a l'Esport adreçat als entrenadors i monitors de les entitats esportives del municipi que l'Ajuntament ja ha posat en marxa, començarà a caminar al Parc de Pruneres amb activitats a l'aire lliure relacionades amb el futbol i adreçades especialment als prop de 70 equips que enguany participaran als Jocs Esportius Escolars.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès