Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament incrementa la flota de vehicles elèctrics

12/03/2018

Medi Ambient

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha incorporat dos vehicles elèctrics nous a la flota de vehicles dels serveis municipals. Aquests tipus de vehicles són especialment adequats per treballs a parcs i jardins, ja que no emeten gasos a l’atmosfera i són molt silenciosos.

Ambdós camions faran el servei amb la brigada de parcs i jardins i substitueixen dos vehicles de característiques similars amb motor de gasolina que s’han donat de baixa de la flota municipal.

 

Amb aquestes incorporacions, l’Ajuntament ja compta amb 4 vehicles 100% elèctrics destinats a jardineria i 8 de neteja de parcs i places, i també 2 busos híbrids d’un total de 3

 

Seguint amb les polítiques adreçades a la sostenibilitat i el creixement verd, que han comportat que Mollet hagi estat reconeguda per la Comissió Europea i més recentment pel Govern espanyol com la millor ciutat de l’Estat en eficiència energètica, la intenció és anar substituint progressivament els vehicles propulsats amb combustibles fòssils per vehicles elèctrics o híbrids.

 

En aquest cas es tracta de dos camions de petites dimensions amb una capacitat de càrrega de 1.000Kg. Tenen una potència elèctrica de 10Kw i bateries de liti de 12 KWh.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès