Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Aquesta setmana se celebra el Brain Film Fest Premi Solé Tura 2018, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet

13/03/2018

Cultura

Del 15 al 18 de març, el CCCB acull el Brain Film Fest, un festival de cinema sobre malalties del cervell que atorga el Premi Solé Tura, en homenatge al polític molletà. El festival està organitzat per la Fundació Pasqual Maragall, Fundació Uszheimer i Minimal Films i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet des dels seus inicis.

La Fundació Uszheimer, juntament amb la família Solé Tura, va crear l’any 2009 un premi per sensibilitzar, conscienciar i donar un major valor a l’acte de viure i conviure amb les malalties neurodegeneratives. El premi s’adreça a documentals de nova creació al voltant de malalties del cervell i  porta el nom de Solé Tura en homenatge al polític molletà que va patir Alzheimer en els darrers anys de la seva vida.

Actualment, el premi s’atorga en el marc del Brain Film Fest, dedicat al cinema sobre el cervell amb un ventall d’activitats més ampli, l’organització del qual correspon a la Fundació Uszheimer, Minimal Films i la Fundació Pasqual Maragall.

El Festival es desenvolupa durant aquesta setmana, els dies 15, 16, 17 i 18 de març, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i finalitzarà diumenge amb la gala de lliurament del VIII Premi Solé Tura (19 h).

L’Ajuntament de Mollet dóna suport a aquest certamen des dels seus inicis a través del Centre Jordi Solé Tura per la Democràcia, que té per objectiu difondre la figura i la tasca política i intel·lectual del polític molletà. I ho fa de la mà d’un servei municipal que demostra, també, el compromís de l’Ajuntament des de fa molt anys amb les persones amb discapacitats psíquiques. Per això un any més, el Centre Ocupacional El Bosc, de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats, serà l’encarregat de servir el càtering en la gala d’inauguració del Festival, divendres a la tarda.

 

Per a més info: www.brainfilmfest.com

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès