Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’atur es redueix a Mollet per vuitè mes consecutiu

03/12/2021

Ocupació

El passat mes de novembre, l’atur s’ha reduït a Mollet del Vallès en 71 persones, el que comporta que l’atur baixi a la ciutat per vuitè mes consecutiu. En aquests moments, el nombre de persones desocupades és de 2.893 i la taxa d’atur se situa en el 11,22 %.

Segons les darreres dades relatives al mes de novembre, el nombre de persones aturades inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat de Mollet com a demandants de feina s’ha reduït en 71, el que comporta un –2,40% respecte al mes anterior.

En referència a la variació interanual, de novembre de l’any passat a aquest, l’atur ha disminuït a Mollet en 742 persones, el que representa un descens del 20,41%.

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha volgut “seguir mostrant la meva satisfaccióperunes dades realment bones sobretot tenint en compte la situació especialment complicada que estan passant moltes famílies de Mollet a causa dels efectes laborals i econòmics que també ha provocat i encara provoca la pandèmia” Segons Monràs, “les dades de novembre són especialment bones perquè ens permeten fer una anàlisi en perspectiva que ens diu que ja fa vuit mesos que a Mollet seguim creant ocupació”, però tot i així, “aquest equip de govern no oblida a aquells molletans i molletanes que estan a l’atur, i per aquest motiu, des de l’Ajuntament seguirem prioritzant esforços per revertir aquesta situació”.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès