Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La Policia Municipal de Mollet deté a dues persones que conduïen unes motocicletes sostretes d’un establiment

14/07/2022

La Policia Municipal de Mollet ha detingut a dues persones que van provocar un incendi a la zona del camp de futbol dels Germans Gonzalvo i després van fugir del llocs dels fets amb unes motocicletes sostretes d’un establiment. Els agents van interceptar a una d’elles al mateix moment i la segona persona va ser detinguda hores més tard durant la investigació.

 

La Policia Municipal va rebre un avís que hi havia un incendi a la zona del camp de futbol dels Germans Gonzalvo i van activar els bombers que van sufocar l’incendi. En els lloc dels fets, els agents van localitzar a dues persones que fugien cadascuna en motocicleta. En van poder interceptar a una d’elles i van comprovar que no tenia placa de matrícula, conduïa sense casc,  no tenia carnet, i la motocicleta l’havia sostret d’un concessionari. Posteriorment, van localitzar dos motocicletes més que havien estat robades del mateix establiment.

La persona va ser detinguda per robatori amb força, conduir sense carnet i per provocar un incendi i va passar a disposició de Mossos d’Esquadra per continuar amb les diligències. A més va ser denunciada administrativament per conduir sense casc.

Durant la investigació dels fets la Policia Municipal de Mollet ha identificat i denunciat a una segona persona.

DETINGUT POLICIA


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès