RSS

Fins quan? (26.09.2018)

Les dones no moren per violència de gènere, les maten. Cap persona pot tolerar la violència contra cap dona; tothom podem i hem de ser agents actius si volem eradicar d’una manera per totes la violència masclista.

Malauradament arribem tard per moltes dones, però estem a temps d’ajudar a les que ara estan patint violència i a les que, si continuem sense fer res, la començaran a patir potser avui mateix.

Cal que tots els partits deixin de banda les discrepàncies i mostrin unitat i fermesa en la lluita contra la violència masclista. Cal que el poder judicial sigui contundent i implacable i, per suposat, cal invertir en educació en la igualtat a les escoles i en la societat.

Ja no és temps de continuar parlant, és el moment d’actuar i de dir tots junts PROU, que la violència masclista és intolerable, que No vol dir No i així, assentar les bases de futur per tenir una societat millor i més igualitària.

La societat no pot continuar mirant cap a un altre costat. Que no veiem que la propera víctima podria ser la nostra mare, la nostra germana, la nostra millor amiga, la nostra filla, la nostra neta... totes les dones estan en perill si no actuem.  Reaccionem i fem que no es repeteixi mai més aquest horror.

Ni una menys, les volem totes vives.

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès