Català | Castellano RSS

L'alcalde

https://www.molletvalles.cat/assets/Uploads/_resampled/ResizedImageWzYwMCw0MDBd/IMG-313.JPG

 

Josep Monràs i Galindo va néixer a Mollet del Vallès l'any 1960. Es va llicenciar en psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i va fer després formació de postgrau en desenvolupament local.

 

Des de molt jove va treballar en diferents col·legis de Mollet com a responsable d'esports, a més d’entrenar diversos equips en edat escolar, especialment de bàsquet, ja que és entrenador amb titulació nacional.

 

Des de l’any 1984 fins al 1992 va exercir com a docent a l’Escola Sant Gervasi, on a més de responsable del Departament d’Esports, també va ser cap del Departament de Psicologia, director de BUP i membre del Consell Rector.

 

Amb motiu de la nominació de Mollet com a subseu olímpica i paralímpica en els Jocs Olímpics de 1992, va ser el responsable de la coordinació dels voluntaris de la ciutat i director de l’equip olímpic de la subseu Mollet 92.

 

Des de l'any 1991 és regidor d'Esports de l'Ajuntament, i també ha estat responsable de les àrees de Promoció Econòmica, Comerç, Ocupació i Hisenda i de Serveis Personals. El 19 de juliol de 2007 va ser nomenat diputat provincial i responsable de l'àrea d'esports de la Diputació de Barcelona i diputat provincial, en representació del Vallès Oriental, a la Diputació de Barcelona de 2007 a 2019.

 

Arran de les últimes eleccions municipals, el maig de 2019, ha estat novament reelegit alcalde en la sessió constituent del 15 de juny. Fou escollit alcalde de Mollet del Vallès el 10 de gener de 2004, i reelegit a les sessions constituents a les eleccions de 2007, 2011 i 2015.

 

És president de l’Associació de l’Àmbit B30 des de la seva creació al maig del 2013. L’Associació de l’Àmbit B30 aglutina 57 organitzacions entre Ajuntaments, Universitats, Centres tecnològics, organitzacions empresarials i sindicals per fer del territori de la B30 un dels pols econòmics més importants del sud d’Europa.

 

El 24 d’octubre de 2019 va ser escollit per unanimitat President del Consorci de Besòs Tordera, que està format per 64 municipis del Barcelonès, Osona, Moianès, Vallès Occidental i Vallès Oriental, amb una població al voltant de 2.400.000 habitants, i quatre organismes supramunicipals: Diputació de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona, Consell Comarcal del Vallès Oriental i Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental.

 

L’octubre de 2021 pren possessió com a nou diputat de la Diputació de Barcelona per la Junta Electoral de Zona de Granollers. En aquesta nova etapa és el president de l’àrea d’Educació, Joventut i Esports.

 

També compagina l'alcaldia amb diverses responsabilitats en el món de l'esport, ja que és President del Consell Esportiu del Vallès Oriental, President dels Consells Esportius de les comarques de Barcelona, Vicepresident de la Unió de Consells Esportius de Catalunya i membre del Consell Català de l'Esport. Des del juliol de 2021 ha estat escollit membre del Patronat de la Fundació AÍto Garcia Reneses que aposta pel foment de l’esport, en aquest cas el bàsquet, com a mitjà d’integració social i com un hàbit de vida sana i saludable.

 

És membre de la Comisión de Deportes de la Federación Española de Municipios y Provincias, i el seu representant a la Asociación General del Deporte.

 

És President del PSC de Mollet i forma part de la seva executiva local. També és President del Consell de la Federació del PSC del Vallès Oriental, membre del Consell Nacional del PSC i n'és el delegat nacional d'Esports.

 

Per concertar una visita amb l'alcalde, cal demanar visita prèvia per telèfon 93 571 95 00, adreçant-vos personalment a la Casa de la Vila (matí i tarda), o fer el tràmit a través de l'Oficina Virtual.

 

També podeu contactar telefònicament amb l’alcalde al telèfon gratuït 900 10 20 91, deixant el nom, el telèfon i el motiu de la consulta i l'alcalde us respondrà tant aviat com li sigui possible. També li podeu adreçar les vostres consultes als facebook live que fa en directe un cop al mes aproximadament.

 

També el podeu trobar a les xarxes: Facebook: josepmonrasmollet i Instagram: josepmonrasmollet

 

 

 

 
Escriu a l'alcalde

Accedir

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès