Català | Castellano RSS

Servei gratuït de recollida de mobles i trastos vells

Com es pot demanar?
Per telèfon al 900 105 119 o emplenant el formulari que trobaràs al peu d'aquesta pàgina. A partir d'aquí, se t'assignarà un dia i un horari concret de recollida perquè puguis baixar els mobles i estris vells al carrer.
Aquest servei és GRATUÏT.
 
Qui ho pot demanar?
Aquest és un servei exclusiu per a particulars residents a Mollet del Vallès. 
 
Què es recull?
Sofàs, armaris, taules, cadires, matalassos, portes, persianes, aparells elèctrics i electrònics, etc. 
 
No està permès deixar-hi runes, sanitaris, escombraries, roba, vidres, ni objectes procedents d'indústries i comerços. 
 
Si algun moble porta cristall o vidre com ara una porta de cuina, vidriera, etc., s'ha d'embolicar amb cartró o similars perquè ningú no es faci mal.
 
On els pots deixar?
A la vorera, on no molestin i preferentment al costat del portal de l'habitatge.
En cap cas no els deixis al costat dels contenidors del carrer. 
 
Observacions 
Deixar els mobles i estris vells a la via pública sense avís previ està tipificat com a una infracció i, per tant, pot ser motiu de sanció.
 
Les empreses venedores de mobles, sofàs i electrodomèstics tenen l'obligació d'endur-se els articles vells que es substitueixen i responsabilitzar-se de la seva correcta destrucció i/o reciclatge.

 

 

L’Ajuntament ofereix una nova eina de recollida d’estris i mobles vells

 

Flyer estris i mobles vells 10x15 page 0001

 

L’Ajuntament de Mollet del Vallès posa en marxa una nova eina per facilitar la identificació dels estris i mobles vells amb l’objectiu de fer més eficaç aquest servei. Un servei que és gratuït, amb cita prèvia i que permet seguir fomentant el reciclatge i la prevenció de residus i alhora fer de Mollet una ciutat més neta i sostenible.     

La principal novetat d’aquest nou servei és que ofereix la possibilitat d’identificar amb un adhesiu aquells voluminosos que, previ avís al servei de recollida d’estris i mobles vells, ja han estat programats per ser recollits.   

L’adhesiu ja està disponible als centres cívics i culturals de la ciutat i a la recepció de l’Ajuntament de Mollet. També es pot descarregar des d'aquesta mateixa pàgina o al banner destacat de Recollida programada d’estris i mobles vells que hi ha a la pàgina principal del web de l'Ajuntament  www.molletvalles.cat 

Un cop concretat dia i hora de recollida, la persona rep un número de referència, ja sigui via telefònica (900 105 119) o telemàtica omplint el formulari que s'adjunta al final d'aquesta pàgina. 

El número obtingut és el que cal escriure a l’adhesiu i enganxar a l’estri o moble vell i, així, poder identificar-lo. En el cas de no tenir possibilitat de desplaçar-se o descarregar aquest adhesiu, es pot, simplement, enganxar al voluminós un paper on consti el número de referència que prèviament s’ha donat per telèfon o a través del web.  

 

simbolo flecha reciclaje significa uso recursos reciclados 68708 370

 

Descarrega’t aquí l’adhesiu

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès