Català | Castellano RSS

Ajuts

 

Sin titulo165

 

 

Subvencions de Sensibilització i Cooperació al desenvolupament
L'Ajuntament hi destina anualment una partida econòmica per a ajudar a finançar projectes de sensibilització i de cooperació al desenvolupament de les ONG molletanes. Les bases i formularis els podreu trobar a la part final d’aquesta plana web.

 

Beques solidàries
L’Ajuntament, amb el Consell municipal de Cooperació i Solidaritat, ofereix beques com a forma de sensibilització i de col·laboració amb els ciutadans i ciutadanes que participen en camps de treball solidaris o en projectes de cooperació a països en vies de desenvolupament. Amb aquesta iniciativa solidària es vol refermar el compromís de la ciutat envers les necessitats de molts indrets del món, i ajudar els molletans i molletanes a implicar-se i participar en diferents projectes solidaris de desenvolupament.

 

Protocol d'emergències
Davant d’una situació d’emergència, els representants de les ONG del Consell d’entitats solidàries i l’Ajuntament de Mollet del Vallès es reuniran per valorar la situació i decidir si s’impulsen iniciatives de col·laboració solidària conjuntament amb la ciutadania. Els criteris i la forma d'actuar ha estat definida de manera conjunta.

 

A Mollet, l’1%
L’any 2005, l’Ajuntament va passar del 0,7 a l’1% dels ingressos propis no financers per a treballar en l’àmbit de la solidaritat a Mollet, i en l’àmbit de la Cooperació al Desenvolupament. I ho fem, no perquè la llei ens hi obligui, sinó perquè creiem que des de Mollet del Vallès hem de treballar cada dia perquè el nostre entorn i el nostre món siguin una mica més justos.

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès