Català | Castellano RSS
Serveis a Mollet Solidaritat i cooperació Mollet amb Ucraïna Campanya del Fons Català per donar suport a les persones víctimes del conflicte armat entre Rússia i Ucraïna

Campanya del Fons Català per donar suport a les persones víctimes del conflicte armat entre Rússia i Ucraïna

Ajuda Ucraina banner4

 

Davant el conflicte armat entre Rússia i Ucraïna, i l'èxode massiu de la població civil ucraïnesa a països veïns, el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament obre una nova campanya per donar suport a les persones víctimes del conflicte armat entre Rússia i Ucraïna.  

 

Més informació del FCCD: https://www.fonscatala.org/ca

 

descarga 16

  

La informació que facilita el Fons Català és  que el transport de materials cap a Ucraïna està sent molt difícil.

 

 

En el cas de medicaments, cal complir els estàndards de l'Agència Europea de Medicaments i les agències nacionals de cadascun dels països on passi el transport.

Roba, menjar, medicaments i altres materials útils es poden comprar als països veïns que estan acollint la població que fuig de la guerra.  

 

Ajuts Ucraina web ok4

 

A on van els recursos econòmics recollits ?

Els recursos econòmics recollits a través de la Crida d’emergència es destinaran a:

 

Sin titulox

 

 

 

 

▪ Assistència en les rutes de fugida. Cobertura de necessitats bàsiques: alimentació, salut, higiene, atenció psicosocial, protecció, serveis sociojurídics de persones desplaçades forçades a països de primera acollida (Polònia, Hongria, Romania, Moldàvia i/o Eslovàquia).

 

▪ Es treballarà per identificar com poder desplegar assistència humanitària en origen: desplegament d’un dispositiu sanitari o humanitari ampli en territori ucraïnès.

 

▪ Es treballarà per a la identificació d’accions de suport a municipis afectats dels països de primera acollida, en un enfocament de cooperació de municipi a municipi.

 

 

 

 

La ma refugi

 

 

Totes les aportacions rebudes formaran part d’un fons comú. Els recursos es destinaran a accions concretes que el Fons Català identificarà, d’acord amb les necessitats identificades i les peticions realitzades, a través dels projectes presentats per les entitats humanitàries i als municipis implicats als països veïns i/o a Ucraïna.

 

 

 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès